Nissedalsmarken 6. august 2016

Til publikum og utstillarar - Nissedalsmarken 6. august Familie-arrangement med salsboder, auksjon, spennande tilbod, og underhaldning for små og store. Kl 10 – 17 i Tveitsund/ Treungen sentrum. Vel møtt! Vil du ha utstillarplass:

[LES MEIR]


Program Nissedalsmarken 2015

Nissedalsmarken 2015: Tivoli, tryllekunstnar, gratis ponniridning for born inne i området, pølser, hamburger, vaflar, lokal valkamp, mange spennande bodar, forhåpentligvis fleire enn før (vi har gjort nokre grep for å få fleire bodar). Vi sjåast LAURDAG 1. AUGUST kl 10 - 17. Utstillarar: Send e-post til nissedalsmarknaden@gmail.com for å bestille, eller les info i saken over.

[LES MEIR]


Nissedalsmarken 2013 i regn og vind

Eit par utstillarar fekk øydelagt telta sine i dei kraftige bygene på føremiddagen, og det tok ei stund før...

[LES MEIR]


Vil du vere med og bidra?

Foreldre? Ungdom? Pensjonistar? Kven som helst: Vi treng folk til Nissedalsmarken fårste helga i august. Dette arrangementet kan skaffe idrettslaget mykje inntekter i låpet av ein dag, og dermed slepp vi unna mykje anna dugnad og slikt elles i året! Jo fleire folk, jo betre, og jo fleire, jo mindre arbeid! Er vi nok folk, held det som regel med eit par timars vakt.

[LES MEIR]


TIL MEDLEMMAR - FAST ORGANISERING

Her er hovdstyrets gjennomarbeidde, faste mal for organisering og fordeling av arbeid til Nissedalsmarken. Hugs at vi er heldige som har denne dagen, og slepp veldig mykje anne dugnadsarbeid på grunn av det gode overskotet vi får. Malen er både i rein tekst nedafor her, og som vedlegg, til utskrift.

[LES MEIR]
[LAST NED DOKUMENT]


Kva skjer?